Jefuitorul de la Dornești rămâne în arest

>Judecători ai Tribunalului Suceava au respins ieri cererea de punere în libertate a timișoreanului Gheorghe Răzmeriță >Pe 23 octombrie, acesta, împreună cu alți doi indivizi, l-au prădat pe Adrian Frunză, un om de afaceri din Dornești, de aproximativ 100.000 de euro
 

Judecătorii Tribunalului Suceava au respins ieri cererea de punere în libertate a lui Gheorghe Răzmeriță, timișoreanul care, împreună cu alte două persoane, l-a „lucrat” pe omul de afaceri din Dornești Adrian Frunză de 70.000 de euro, 17.000 de lire sterline, cam 3000 de lei și vreo 20 de grame de bijuterii din aur. Amintim că jaful de la Dornești s-a petrecut în data de 23 octombrie, când trei timișoreni, Răzmeriță, Iulian Gorzan și Adrian Sabău, acționând la pont, au intrat în casa lui Frunză prin garaj, de acolo în bucătărie și apoi în camere, de unde au luat banii și bijuteriile. Au acționat în mai puțin de o oră, cât în locuință nu s-a aflat nimeni. Doar că n-au băgat de seamă camerele de supraveghere montate în zona centrală a comunei, în care Adrian Frunză are casa, astfel că polițiștii au avut în clar, cu tot cu număr de înmatriculare, imaginea mașinii cu care acționaseră timișorenii. Ei că au reușit să-i prindă pe hoți în doar câteva ore, într-un club de striptease din Bistrița, unde aceștia se opriseră să sărbătorească reușita loviturii. Rapiditatea cu care s-a acționat a fost mană cerească și pentru păgubit care, cu excepția banilor cheltuiți de timișoreni în club, și-a văzut restituite aproape toate sumele furate și aurul. Pe 25 octombrie Judecătoria Rădăuți a hotărât arestarea preventivă pentru 29 de zile pentru toți cei trei făptuitori. În instanță, niciunul nu a vrut să mărturisească de la ce persoană au aflat că afaceristul din Dornești avea bani mulți în casă, dar au recunoscut, totuși, că au acționat la pont. Răzmeriță a încercat să ia toată fapta asupra sa, disculpându-și partenerii de jaf, aceștia fiind eliberați ulterior. Aflat la al doilea mandat de arestare preventivă, Răzmeriță a solicitat, la rându-i, punerea în libertate cu interdicția de a părăsi localitatea de domiciliu și țara, dar judecătorii suceveni au respins-o și l-au menținut în arest.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: