Hochei pe gheață

CSM Suceava a învins din nou Steaua Rangers

CSM Suceava – Steaua Rangers 3-2 Cel de-al treilea turneu din cadrul Seriei B a Campionatului național de hochei pe gheață pentru juniori Under 14 a fost găzduit de Patinoarul Artificial din Suceava. CSM Suceava a cedat în primul ei meci la această competiție în fața echipei Dinamo Chișinău cu scorul de 5-2, dar și-a revenit în jocul de seară cu Steaua Rangers.
 

Iubitorii hocheiului sucevean au avut ocazia să vadă un joc foarte disputat, în care au avut pe cine încuraja. Micii ho-cheiști pregătiți de Constantin Curelaru și Cătălin Vasiliu au luptat până la capăt și au reușit cea de-a doua victorie în fața grupării Steaua Rangers București, cu scorul de 3-2. Jocul a fost deosebit de echilibrat până la final, golul cu care CSM Suceava s-a impus fiind marcat de Bogdan Vasiliu. În cea de-a treia întâlnire din cadrul celui de-al treilea turneu al Campionatului național de hochei pe gheață pentru juniori Under 14, Seria B, CSM Suceava a evoluat împotriva formației SCM Brașov. Oaspeții au preluat conducerea pe tabela de marcaj în prima repriză în urma unei excelente pătrunderi pe contraatac. Sucevenii au dominat repriza secundă și au avut cinci șuturi la poarta brașoveană, care nu și-au atins de puțin ținta. A fost 1-0 pentru SCM Brașov după primele două reprize și tot oaspeții au profitat în urma dominării sucevene, marcând prin același jucător. La 2-0, CSM Suceava a înscris și ea un gol splendid prin Andrieș și a dat semne că poate să egaleze. Nu a fost posibil, pentru că în ultimul minut, același hocheist bra-șovean care a înscris primele două goluri, l-a marcat și pe al treilea și a închis tabela de scor, 3-1 pentru SCM Brașov în disputa cu CSM Suceava. „Diferența pregătirii pe gheață s-a observat în jocul echipei noastre în comparație cu adversarii ei. Acum, odată cu deschiderea patinoarului, putem să ne pregătim aproape de condițiile de meci. Tinerii noștri sportivi s-au descurcat peste așteptări, demonstrând un progres real. Sunt absolut convins că vom avea un cuvânt de spus în această serie în acest sezon competițional”, a declarat antrenorul Constantin Curelaru. În ultimul ei meci al celui de-al treilea turneu al Campionatului național de hochei pe gheață pentru juniori Under 14, CSM Suceava a întâlnit formația Olimpia Ploiești. Meciul a fost chiar mai spectaculos decât cel cu Steaua Rangers, la capătul celor trei reprize regulamentare scorul fiind egal, 3-3. S-au executat apoi câte douăsprezece lovituri de penalitate, oaspeții reușind să înscrie golul victoriei. „Sunt mulțumit de modul în care s-au comportat jucătorii noștri. Sigur că mi-ar fi plăcut să câștigăm partidele pe care le-am pierdut, dar oricum am demonstrat că știm să jucăm hochei și că putem face față oricărui adversar. Sunt absolut convins că după o pregătire optimă pe gheață, la următorul turneu ne vom descurca mult mai bine”, a declarat antrenorul Constantin Curelaru.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: