Amputarea drepturilor mamelor: îmbătrânire dramatică a populației

>„Specialistul Boc nu are în vedere faptul că populația României a scăzut deja enorm de mult”, crede liderul PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei
 

Reducerea indemnizației pentru creșterea copilului în vârstă de până la 2 ani face parte din seria deciziilor „criminale” de reducere a salariilor și impozitare a pensiilor, a declarat, într-o conferință de presă, președintele Organizației Județene Suceava a PRM, Gheorghe Acatrinei. El crede că la conducerea țării se află o echipă de „ageamii”, altfel neputând fi explicat un demers care va avea ca rezultat îmbătrânirea accentuată a unei populații deja în dramatică scădere. „Specialistul Boc și clientela lui se agață de ori-ce lucru, dar nu au în vedere faptul că populația României a scăzut deja enorm de mult. În loc să ia măsuri de creștere a natalității, de stimulare a nașterilor și creșterii copiilor, prin amputarea acestei indemnizații, Guvernul practică un nou genocid. Această tăiere se adaugă deja la reducerile cu 25% a salariilor, la eliminarea sporurilor și impozitarea pensiilor”, subliniază Gheorghe Acatrinei. El făgăduiește că, odată cu ajungerea la guvernare a PRM, partidul va găsi resurse și va reda oamenilor toate drepturile luate. „Atunci când va veni la guvernare, Partidul România Mare va anula toate măsurile criminale luate de PD-L și acoliții acestuia din coaliție. Vor fi redate drepturile oamenilor muncii, pensionarilor, mamelor și copiilor și vom găsi fonduri pentru toate acestea. Bani sunt și în prezent, însă aceștia ajung doar pe mâna câtorva care se învârtesc în anturajul PD-L, precum și la clientela politică care roiește pe lângă actualul guvern”, a conchis Gheorghe Acatrinei.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: