ACS “Șomuz” Fălticeni vrea (și) echipă de fotbal

Asociația Clubul Sportiv “Șomuz” Fălticeni a luat ființă în anul 2010 din inițiativa unui inimos colectiv de cadre din Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni.
 

De la purtătorul de cuvânt al Școlii Militare de subofițeri Jandarmi Fălticeni, lt. Irina Ipate, am aflat că scopul Asociației Clubul Sportiv „ȘOMUZ” Fălticeni îl reprezintă selecția, pregătirea și participarea în competiții de nivel local, național și internațional a sportivilor la următoarele ramuri sportive: gimnastică, fotbal, fotbal–tenis, tenis, tenis de masă, șah, karate tradițional, tir sportiv, tir cu arcul, atletism, handbal, volei, natație, baschet, badminton, oină, ciclism, schi, lupte, box, judo, pescuit sportiv, biliard, popice-bowling, rugbi, automobilism sportiv, bridge, culturism, orientare, scrabble, radioamatorism, sportul pentru toți, table, sub toate formele sale, contribuția la promovarea ramurilor sportive sus-menționate prin activități de cercetare, dezvoltare, inovare. „Având în vedere faptul că activitățile extracurriculare reprezintă o componentă de bază a procesului de învățământ, călirea fizică a elevilor precum și educarea acestora în spiritul sportivității sunt priorități pentru cadrele didactice ale școlii” ne-a declarat lt. Irina Ipate. În acest sens, comanda unității a decis constituirea unei echipe de fotbal și înscrierea acesteia în Liga a V-a, începând cu anul competițional 2010-2011, propunându-și ca obiectiv clasarea în primele 4 echipe din serie. Din conducerea Asociației Clubul Sportiv „Șomuz” fac parte ofițeri și subofițeri din școală, iar jucătorii echipei de fotbal sunt elevi. Pentru completarea lotului cu juniori au fost transferați de la C.S.Ș. „Nicu Gane” 5 juniori.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: