Din cauza căderii de arbori

Trenuri blocate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava, împreună cu Inspectoratul Județean de Jandarmi și Inspectoratul Județean de Poliție, a intervenit ieri dimineață pentru monitorizarea a două trenuri blocate pe raza județului, din cauza căderii de arbori pe linia ferată, între Coșna – Grădinița (județul Suceava) și Grădinița – Larion (județul Bistrița-Năsăud).
 

A fost vorba despre personalul nr. 4205 Vatra Dornei – Bistrița, blocat în Halta Floreni (circa 240 de minute), și acceleratul nr. 1833 Iași – Timișoara, oprit în gara Suceava (circa 90 de minute, după o sosire cu o întârziere de 20 de minute). Echipaje mixte formate din pompieri, jandarmi și agenți de poliție T.F. au stat de vorbă cu cetățenii pentru a acorda sprijin în caz de nevoie. Aflăm că nu s-au constatat probleme deosebite, iar călătorilor li s-au oferit ceaiuri calde, gratuit, de către angajații C.F.R. La fața locului s-a deplasat și Grupa Operativă a inspectoratului, condusă de inspector-șef, col. Ion Burlui. Lucrătorii C.F.R. au degajat arborii căzuți pe calea ferată, iar în jurul orei 10 cele două trenuri și-au reluat traseul. Gerul și zăpada au dus la anularea, ieri, a personalului 5740 Vatra Dornei – Câmpulung Moldovenesc.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI