La repararea pilonului podului de peste Suceava

Întârziere cu cel puțin 10 zile

> Se anunță vreme cu zăpadă și temperaturi scăzute, însă primarul Lungu spune că se poate lucra și până la minus 10 grade Celsius
 

Deși conducerea administrației locale anunța, pentru zilele acestea, recuperarea pilonului șubred al podului de peste râul Suceava, lucrările efective de consolidare abia stau să înceapă. La fața locului au fost așteptați reprezentații proiectantului IPTANA București care, împreună cu constructorul SCCF Group Colas, tocmai s-au concentrat asupra soluției de aplicat. Edilul-șef Ion Lungu crede că, în aceste circumstanțe, condițiile meteorologice nu vor constitui o piedică în calea turnării betonului, cu excepția situației în care temperaturile atmosferice vor fi mai mici de minus 10 grade Celsius. „Cursul apei a fost deviat și era așteptată soluția finală, astfel încât să ne apucăm cât mai rapid de treabă și să turnăm acele chesoane pentru consolidarea pilonului afectat. Constructorii spun că nu este niciun fel de problemă, decât dacă temperaturile scad sub minus 10 grade Celsius. Aceasta pentru că betoanele se toarnă în pământ și se poate lucra și în condiții de îngheț. Sperăm că să fie așa și în perioada următoare, în vreo 10 zile, să finalizăm lucrările”, explică șeful executivului municipal.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI