Pentru fiecare dintre ambasadorii invitați la „Crăciun în Bucovina”

Masă de 90 de lei pe zi

> La această sumă se adaugă cheltuieli cu cazarea, transportul, promovarea, publicitatea, serviciile de traducere și suvenirurile
 

Consilierii județeni social-democrați au cerut, în ședința de ieri a deliberativului județean, să se precizeze cât se va cheltui de la buget cu cei 73 de ambasadori invitați să participe, în perioada 10-12 decembrie, la manifestările desfășurate sub genericul „Crăciun în Bucovina”. Alesul PSD Petru Știrbu a pus în vedere să se stabilească, în mod expres, suma aferentă fiecărui demnitar care va onora invitația. Vasile Ilie, vicepreședintele executivului județean, a declarat că vizita ambasadorilor a 73 de țări din lume este onorantă și că județul Suceava trebuie să aibă o prezentare pe măsură. Dl Ilie a ținut să precizeze că vor fi respectate toate prevederile legale în materie, cheltuielile de masă fiind de maxim 90 lei/persoană, la acestea adăugându-se cele cu cazarea. Conform expunerii de motive la proiectul de hotărâre, cheltuielile angajate cu această ocazie se vor încadra în limitele bugetului din 2010 și vor însuma contravaloarea mesei, cazării, transportului în județ, promovării, publicității, serviciilor de traducere și, nu în cele din urmă, a suvenirurilor. „Cu această ocazie vom merge pe plafoane de cheltuieli minime de cazare și pentru masă. Consider că această vizită ne dă posibilitatea să ne promovăm zona în toată Europa și este bine să profităm de acest lucru. Astfel, oaspeții vor putea afla și date cu privire la obiceiurile și tradițiile noastre specifice” a reliefat și președintele administrației județene sucevene, Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: