Londra

Sucevean executat în stil mafiot în fața casei

Un sucevean stabilit în Capitala Regatului Unit al Marii Britanii a fost executat sâmbătă, în fața casei sale, pe când se întorcea de la serviciu. În dimineața zilei de 27.11.2010, în jurul orei 6, a fost găsită în Finchley, aproape de Tillingbourne Gardens și de Hotelul Holiday Inn de pe North Circular Road, o persoană de origine română decedată, titrează presa londoneză.
 

Din cercetările efectuate de poliție a rezultat că decesul a survenit unor plăgi rezultate prin împușcare. În cauză ar fi vorba de Bogdan Gabriel Pădureț, de 29 de ani, originar din Suceava, ce lucra ca security supervisor într-un club din centrul Londrei. Detective Chief Inspector Tim Duffield de la Metropolitan Police a cerut sâmbătă, prin intermediul presei, ajutorul tuturor celor care se aflau în zonă și pot da relații despre această crimă. Până în acest moment în cauză nu s-a efectuat nicio arestare. Românii care locuiesc la Londra și care-l cunoșteau pe Bogdan Gabriel Pădureț, zis Toni sau Ciompi, spun că el ar fi fost împușcat în cap, cu trei gloanțe, atunci când cobora din mașina unui prieten care îl adusese de la serviciu. Se pare că mașina în care se aflau cei doi ar fi fost urmărită de un comando al morții formată din doi bărbați pe un motoscuter, unul dintre aceștia din urmă deschizând focul. Ambii motoscuteriști purtau cască. Moartea lui Bogdan Gabriel Pădureț a căzut ca un trăsnet în rândurile sucevenilor care l-au cunoscut. Forumurile diverselor site-uri de socializare au fost, ieri, în doliu, prietenii adăugând profundelor lor regrete formula de adio R.I.P. (rest in peace).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: