PSD Suceava 2020

Antreprenoriatul, o soluție cheie pentru crearea de noi locuri de muncă

Europarlamentarul PD-L de Suceava Petru Luhan, în calitate de vicepreședinte al Grupului Tinerilor Popular-Europeni din cadrul Parlamentului European, a coorganizat, recent, a cincea Reuniune a Tineretului Partidului Popular European.
 

Timp de trei zile, membrii organizațiilor de tineret din cadrul partidelor membre ale Partidului Popular European au avut ocazia să discute cu europarlamentarii PPE despre subiecte importante aflate pe agenda Uniunii Europene. Petru Luhan a moderat, cu acest prilej, dezbaterile cu tema “Antreprenoriatul: o soluție cheie pentru crearea de noi locuri de muncă”. La propunerea europarlamentarului sucevean, s-a decis organizarea de întâlniri între euro-parlamentarii popular-europeni și mediul de afaceri, în special cu tinerii antreprenori, în vederea implicării acestora în elaborarea de politici favorabile mediului de afaceri la nivel european. “Interacțiunea dintre instituțiile europene și cele naționale este extrem de importantă pentru a corela activitățile politice între state dar mai ales pentru un schimb constructiv de idei pe fond și aplicabilitate”, a declarat Petru Luhan. Printre oficialii prezenți s-au numărat Antonio López-Istúriz, secretar general al Partidului Popular European, Paulo Rangel și Jaime Mayor Oreja, vicepreședinți ai Grupului PPE din Parlamentul European, precum și alți europarlamentari și membri ai Comisiei Europene. “Tinerii au avut ocazia să afle detalii relevante despre Uniunea Europeană, temele fiind prezentate de personalități ale Parlamentului European. Au fost vizate prioritățile la nivelul Uniunii Europene pentru o creștere sustenabilă și inclusivă, securitatea energetică în Europa, dar și supravegherea financiară în UE. A fost o reuniune de succes, în urma căreia tinerii s-au putut conecta la cel mai înalt nivel al politicilor europene în domeniile abordate”, a concluzionat Petru Luhan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: