Trei cărți și o chitară

Scriitorul și publicistul sucevean Ion Drăgușanul și poetul și cantautorul Dinu Olărașu vor sta astăzi alături, la Suceava, cu prilejul lansării a 3 noi volume.
 

Este vorba despre primele două volume din „Povestea așezărilor bucovinene” de Ion Drăgușanul (editura Mușatinii, 2010, Suceava) și „Vamă”, al cincilea volum de versuri semnat Dinu Olărașu (editura Eikon, Cluj-Napoca, 2010). Dinu Olărașu va fi însoțit, aflăm, și de chitara sa, așa încât este limpede că participanții la lansare vor avea parte și de un recital de muzică folk. Întâlnirea autorilor cu publicul este programată pentru ora 14, la Muzeul de Științele Naturii din cadrul Muzeului Bucovinei, constituind, după cum ne-a mărturisit Ion Drăgușanul, un prilej de sărbătorire în devans a Zilelor Bucovinei. Organizatorii manifestării sunt editura Mușatinii, cotidianul Monitorul de Suceava, Bucovina Viitoare, Consiliul Județean Suceava, Muzeul Bucovinei, Centrul Cultural „Bucovina” și Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: