PSD Suceava 2020

Studenții din GIRB ne invită la „Nuntă în Basarabia”

> Aceasta este prima proiecție a filmului la Suceava, în prezența regizorului Toader Nap și a actorului Constantin Florescu
 

Grupul de Inițiativă al Românilor din Basarabia (GIRB), în parteneriat cu Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava, lansează invitația la vizionarea primei proiecții din Suceava a filmului “Nuntă în Basarabia”, vineri și sâmbătă de la ora 18, la Auditoriumul Joseph Schmidt al Universității. Potrivit reprezentanților GIRB, la eveniment vor fi prezenți regizorul Toader Nap și actorul Constantin Florescu. Filmul a obținut Premiul Special al Juriului la “Tallinn Black Nights Film Festival”, în decembrie 2009, și Premiul Publicului la Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj, în 2010. “Nuntă în Basarabia” este o comedie romantică, coproducție moldo-româno-luxemburgheză, însă un film considerat majoritar românesc. A reunit producători asociați din Republica Moldova, actori basarabeni, iar filmările au avut loc în Chișinău. Filmul prezintă povestea unor tineri – el bucureștean, ea din Chișinău –, proaspăt căsătoriți, care decid să facă nuntă cu dar, în speranța că vor strânge banii necesari avansului pentru o locuință” au precizat organizatorii. Biletul de intrare la film costă 3 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: