PSD Suceava 2020

Cabanele vânătorești ale Direcției Silvice, închiriate încă din luna septembrie

> Deși este spațioasă și foarte bine întreținută, cabana de la Pătrăuți a lui Nicolae Ceaușescu nu mai ocupă locul I în topul preferințelor turiștilor
 

Față de alți ani, turiștii nu se mai înghesuie să închirieze cabana de vânătoare de la Pătrăuți, rezervată odinioară lui Nicolae Ceaușescu, pentru sărbătorile de iarnă. Anunțul ne-a fost făcut de Cristi Tomniuc, responsabil cu activitatea de vânătoare, salmonicultură și cai de rasă din cadrul Direcției Silvice. El ne-a explicat că în topul preferințelor turiștilor s-ar afla acum cabanele de vânătoare de la Mălini, Frasin, Putna și Falcău. „Problema este că cea de la Pătrăuți are 9 camere, fiind potrivită pentru un grup mai mare de persoane”, este de părere Cristi Tomniuc. Aceeași sursă ne-a informat că Direcția Silvică Suceava a reușit să închirieze turiștilor, încă din luna septembrie, toate cele 9 cabane de vânătoare din județ, atât pentru Crăciun, cât și pentru Revelion. Prețurile de închiriere ale cabanelor sunt destul de mici față de cele practicate, în general, pe piață. Turiștii plătesc pentru o cameră cel mult 105 lei/noapte, fără să beneficieze însă de alte servicii, ne-a spus Cristi Tomniuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: