O întreagă familie, intoxicată cu salam!

S-au intoxicat cu salamul cumpărat dintr-un hipermarket sucevean. Este vorba despre o familie din comuna Șerbăuți, părinți și o fetiță de numai 6 ani, care au ajuns sâmbătă dimineață la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean “Sf. Ioan cel Nou”, după ce au prăjit și mâncat câteva felii de salam, cumpărat la ofertă.
 

Virgil Tcaciuc, bunicul fetiței intoxicate, ne-a declarat că fiul său a cumpărat produsul alimentar vineri seară: “Băiatul lucrează la o firmă din Suceava și a făcut cumpărăturile în municipiu. Când a ajuns acasă, la Șerbăuți, toți trei au mâncat salamul prăjit cu pireu de cartofi”. La scurt timp după cină, fetița a început să acuze dureri de stomac, stări de amețeală și vărsături. “Copilul, pentru că a vărsat, a scăpat ieftin. Nora mea era să leșine de vreo două ori. Și băiatului meu i se făcuse rău. Sâmbătă dimineață, la ora 4, un cumnat de-al lor i-a adus la spital pe toți trei”, susține bunicul fetiței. Medicii Spitalului Județean i-au diagnosticat pe cei trei pacienți cu toxiinfecție alimentară și i-au internat în Secția Boli Infecțioase. Duminică dimineață, mama fetiței a depus telefonic o plângere la Oficiul Național de Protecție a Consumatorului. “Copiii caută bonul care să ateste de unde a fost cumpărat salamul. Chiar dacă nu-l găsesc, nu-i bai, pentru că batonul de salam are un cod de bare care este unic. Culmea este că de pe etichetă reiese că produsul expiră pe 17 ianuarie 2011”, ne-a spus Virgil Tcaciuc. Bunicul fetiței a adăugat că în cursul zilei de astăzi va merge să discute cu directorul hipermarketului care „a permis vânzarea unui produs alterat”. „Vreau să-l întreb dacă el le-ar permite copiilor săi să mănânce așa ceva. Salamul s-a stricat pentru că nu era ținut la temperatura indicată”, consideră el.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: