Atleții dorneni, printre laureații Crosului “15 noiembrie” de la Brașov

Sâmbătă, 13 noiembrie 2010, la Brașov a avut loc Concursul internațional de alergare pe șosea, “Crosul 15 noiembrie”, ediția a XXI-a, în memoria celor care au ieșit în stradă în 15 noiembrie 1987.
 

Concursul a avut loc pe distanța de 5 kilometri, cu plecare de la fabrica Roman și sosirea în fața Prefecturii Brașov, la start aflându-se peste 700 de băieți și în jur de 400 de fete, CSM Dorna Vatra Dornei participând cu 3 sportivi, sub îndrumarea prof. Nichita C-tin și a antrenorului Cristian Prâsneac. Sportivii dorneni au ocupat următoarele locuri: Leancă Andrei s-a clasat pe locul 3 la juniori III, Lostun Alexandru locul 3 la copii II și Pușcașu Cornelia Roxana, locul 7 la junioare III. Premierea a fost făcută de ministrul de finanțe Gheorghe Ialomițianu, președintele Autorități Naționale pentru Sport, multipla campioană olimpică și mondială prof. Doina Melinte, și de primarul municipiului Brașov, George Scripcaru. „Sunt mulțumit de comportarea elevilor mei, mai mult pentru că se apropie finalul sezonului de cros și Cupa României, unde ne punem speranțe în rezultate cât mai bune”, a declarat Cristian Prâsneac, antrenor la secția de atletism a CSM Dorna Vatra Dornei. Totodată, prof. Nichita C-tin, de la Liceul Teoretic “Ion Luca” din Vatra Dornei, este foarte mulțumit de evoluția elevului său – Lenca Andrei – și speră ca la concursurile școlare să prindă vârful de formă și să reprezinte cu cinste instituția pe care o reprezintă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI