PSD Suceava 2020

Premiu pentru o activitate „absolut meritorie”

“Let’s Do It, Romania!”, filiala Suceava, a obținut “Trofeul de excelență” în cadrul Galei Excelenței în Afaceri, care a avut loc, vineri, 5 noiembrie, la Conacul Domnesc. Potrivit Laurei Sandu, coordonator județean Suceava al proiectului, acest premiu de excelență este al tuturor celor implicați în proiect: voluntari, profesori, elevi, sponsori, presă și tv, oficialități, companii de salubritate.
 

“Este un premiu care certifică o activitate absolut meritorie, este o recunoaștere a muncii celor peste 2.000 de oameni care nu au rămas indiferenți chemării echipei Let’s Do It, România!, care au demonstrat că își doresc un județ mai curat, cu oameni mai responsabili, care au demonstrat că în România se întâmplă și lucruri pozitive, unindu-se pentru o cauză comună. Gala Excelenței în Afaceri ne-a promovat activitatea, proiectul în fața unei comunități importante de oameni de afaceri suceveni. Vineri, mai mulți oameni de afaceri suceveni ne-au felicitat și și-au manifestat interesul pentru a se implica și a susține proiectul Let’s Do It, România!, în 2011. Anul viitor va fi mai ușor și cu siguranță vom avea performanță mult mai bună, pentru că deja avem know-how, avem o echipă unită, am învățat din greșeli, proiectul este mai cunoscut, avem deja propuneri de parteneriate”, a declarat Laura Sandu, subliniind că “2011 va fi practic pregătirea pentru Let’s Do It, World!”. Ea a ținut să menționeze că “Let’s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred că se mai întâmplă și lucruri pozitive, o idee care a reușit să cucerească 200.000 de locuitori ai României, autorități locale și centrale, mass-media, companii, operatori de salubritate, persoane publice. “25 septembrie a fost doar începutul unei povești frumoase, pe care ne propunem să o scriem în continuare împreună”, a spus coordonatoarea “Let’s Do It, Romania!” filiala Suceava. Ea a mai precizat că pentru prima dată în România, un proiect ca “Let’s Do It, Romania!” a beneficiat de o campanie media care a spart barierele și a înlăturat principiul exclusivității unui trust media, o campanie pentru care “Let’s Do It, Romania!” nu a dat niciun ban. “Toată acțiunea Let’s Do It, România! a fost realizată cu ajutorul voluntarilor și a sponsorilor, partenerilor: sponsorizări cash 37.000 euro, iar restul au fost sponsorizări în materiale (saci, mănuși, apă etc.) și servicii (campania media, consultanță)”, a explicat Sandu, adăugând că Let’s Do It, România! face parte din comunitatea Let’s Do It, World, o comunitate în continuă creștere, a tuturor țărilor care au făcut deja proiectul sau care urmează să îl implementeze. “În această perioadă, echipele care au avut ceva mai mult timp liber decât Let’s Do It, România! s-au apucat de lucru și se ocupă de organizarea acțiunii din 2012. Ar putea părea o nebunie o curățenie la nivelul întregii Europe, mai ales o acțiune sincronizată. Colegii noștri din echipele de organizare internaționale simt că se poate, caută ajutoare și resurse la nivel internațional pentru ca această acțiune să fie un succes. Ne vom alătura și noi cu siguranță, nu putem sta deoparte, este vorba despre o acțiune de mare amploare, dar și de solidaritate la nivel european”, a evidențiat Laura Sandu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: