PSD Suceava 2020

„Produs în Bucovina” ajunge în Capitală

Astăzi, la București, este deschis Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”. Lansarea are loc la ora 13, în Parcul Titan, din sectorul 3 al Capitalei, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, anunțând că manifestarea se va bucura de participare la nivel înalt.
 

„Sunt invitați actori originari din Suceava, oameni de cultură și de știință”, reliefează dl Flutur, adăugând că expoziția cu vânzare din Bucovina va fi deschisă inclusiv sâmbătă și duminică. Miercuri, expozanții suceveni au avut standuri la Idagra, în București urmând a rămâne magazine cu produse alimentare tradiționale din această parte a țării. Până acum, Târgul de produse tradiționale, în special din carne și lapte, „Produs în Bucovina” a mai fost ținut la Suceava, Iași și Cluj-Napoca.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: