Grație unei intervenții la centru

Medicii suceveni își iau banii pe luna octombrie

Personalul medical din județul Suceava își va primi salariile pe luna trecută. Aceasta grație unei ordonanțe de miercuri seara a Guvernului, a căreia confirmare era așteptată ieri, înainte de ședința extraordinară a Consiliului Județean.
 

Întrunirea deliberativului a fost amânată cu circa 30 de minute, tocmai pentru a se avea certitudinea respectivului rectificativ bugetar. „Am avut câteva discuții foarte dure. Aseară a fost dată o ordonanță de guvern, iar în câteva minute colegul Duță urmează să ne dea suma”, a spus președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur. După un o perioadă de așteptare, șeful executivului județean a anunțat rezolvarea problemei, operarea modificării în bugetul județean urmând a avea, însă, loc în proxima întâlnire a aleșilor. „Am avut o intervenție la Casa Națională de Asigurări de Sănătate, pentru a încerca să rezolvăm problema salariilor medicilor din județ. Hârtia pe care o am aici confirmă salarizarea începând cu ziua de astăzi. Urmează un act adițional pentru perioada următoare, iar în proxima ședință, vom face rectificarea ca atare”, le-a spus consilierilor județeni Gheorghe Flutur, adăugând că, practic, ieri, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duță, a acordat banii necesari salarizării medicilor din spitale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: