Un milion de euro pentru specializarea lucrătorilor în turism

În așteptarea turiștilor în pensiunile și hotelurile sucevene, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, dorește perfecționarea personalului turistic.
 

Șeful administrației județene a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă susținute pe parcursul zilei de miercuri, că Suceava a câștigat, alături de Maramureș, un proiect care se ridică la valoarea de 2 milioane de euro și care prevede specializarea angajaților din unitățile turistice. Fiecăruia dintre județe îi va reveni câte un milion de euro, iar proiectul aprobat pe Programul Operațional Sectorial privind resursele umane prevede și crearea a trei telecentre în Suceava și tot atâtea în județul vecin, unde doritorii să poată obține toate datele de care au nevoie. “În ambele județe, o implicare majoră în derularea proiectului o vor avea AJOFM-urile, dorindu-se creșterea calității serviciilor pe care le întâlnim în pensiuni, indiferent dacă este vorba despre administratorii acestora sau bucătari, cameriste, barmani sau agenți în turism”, a declarat Gheorghe Flutur. Conform acelorași surse, într-o primă fază a proiectului se are în vedere specializarea a aproximativ 500 de persoane.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: