DN 17 Suceava – Cluj-Napoca, recepție cu Anca Boagiu

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, ieri, că ministrul transporturilor, Anca Boagiu, va fi prezent, sâmbătă, alături de autoritățile din județele Suceava, Bistrița-Năsăud și Cluj, în Pasul Tihuța, la recepția modernizării drumului DN17 Suceava – Cluj Napoca.
 

Șeful deliberativului județean a arătat că, la această întâlnire, de la granița dintre județele Suceava și Bistrița-Năsăud, se va discuta despre strategia de deszăpezire a DN17 (E 576), în special în Pasul Tihuța, unde s-au înregistrat în anii trecuți mai multe probleme, dar și despre potențialul turistic al localităților aflate pe traseul DN 17 și care poate fi pus în valoare de acest drum. „Pe acest drum vom face la anul proiectul Pelerin în Bucovina”, a spus Flutur. Lucrările de modernizare a drumului european E 576, Suceava – Cluj-Napoca, au început în 2004. Proiectul a fost finanțat de Banca Europeană de Investiții și Guvern. Contractul face parte din etapa a IV-a a programului de modernizare a drumurilor naționale, în cadrul căreia au fost cuprinși pentru reabilitare aproximativ 390 de kilometri de șosea.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI