Gheorghe Flutur face curte liberalilor

PD-L și PNL ar trebui să se gândească la un proiect comun, a declarat vineri vicepreședintele PD-L Gheorghe Flutur, arătând că este deschis la negocieri cu liberalii.
 

„Cred că PNL este la un moment de răscruce și trebuie să se gândească foarte bine. Rămân deschis la discuții”, a spus Flutur, care consideră că PNL trebuie să înțeleagă că electoratul dorește o construcție comună cu PD-L, în condițiile în care în ultimii cinci-șase ani s-a constatat că electoratul are opțiuni de dreapta. „Am spus-o și o mai spun odată. Dacă nu vom înțelege ce cere electoratul ultimilor ani, electoratul ne va trage de urechi. PNL de multe ori nu a înțeles că trebuie să trecem peste orgolii”, a spus Flutur, într-o conferință de presă. El a subliniat că electoratul din România are opțiuni de dreapta, de modernizare, de inițiativă, de investiții. „La Suceava am avut succes pentru Alianța D.A., aproape s-a transformat în partid. PD și PNL au înțeles că o singură forță de dreapta e mai puternică”, a spus liderul democrat-liberal. Potrivit lui Flutur, un proiect comun cu PNL are ca scop stabilitatea economică și stabilitatea politică. „Negocierea se face pe modernizarea statului român”, a spus vicepreședintele PD-L, subliniind că nu este adeptul tragerii obloanelor, indiferent de ceea ce s-a întâmplat în trecut. Întrebat dacă PD-L poate emite pretenții în cadrul negocierilor cu PNL în condițiile în care democrat-liberalii sunt cotați în sondaje sub scorul liberalilor, Gheorghe Flutur a spus că are convingerea că PD-L va crește în sondaje după ce economia se va redresa. „PD-L nu și-a pus problema că mâine candidează și nu a acționat pentru voturi, ci pentru țară. Sunt convins că ne vom redresa economic și vom crește în sondaje dacă măsurile guvernului se transformă în efecte pozitive pentru populație”, a declarat Flutur. El a respins soluțiile prezentate de PSD, arătând că acestea sunt ca prepararea mămăligii fără făină. „Teribilismul PSD este să facă mămăligă fără făină. Anunță că măresc salariile până la ora 12 și un sfert din prima zi de când vin la guvernare, dar nu ne-au spus de unde”, a arătat Flutur. El a mai spus că acțiunile PSD nu sunt agreate de populație, exemplificând cu mitingul din ziua moțiunii de cenzură, când locuitorii Bucureștiului nu au ieșit la protest. „PSD a primit o notă de plată foarte dură de la Capitală. În loc să fie 80.000 de participanți, dacă au fost 40.000. Nu a venit nimeni din București. Populația nu e adepta acestor manifestări. O palmă mai tare pe obrazul PSD nu se putea”, a conchis Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: