Programul „Crăciun în Bucovina”, lansat în premieră la Cluj-Napoca

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a lansat la Cluj-Napoca, „acasă la premierul Emil Boc”, cel mai ambițios program turistic al județului Suceava – „Crăciun în Bucovina”.
 

Evenimentul a avut loc cu ocazia altui eveniment marca CJ Suceava și anume „Produs în Bucovina”, care este un târg itinerant cu vânzare de produse din zona județului Suceava. Acesta până acum a avut succes în două dintre orașele mari ale României – Suceava și Iași. După Cluj vor mai urma expoziții la Timișoara și București. La finele săptămânii trecute, la Cluj-Napoca s-au vândut, conform datelor oferite de organizatori, peste 8 tone de preparate de carne, aproximativ 6 tone de mere și ceva mai bine de 4,5 tone de preparate din lapte. Numărul de vizitatori a fost mai mare decât la Iași, peste 65.000 de oameni, însă, din cauza lipsei de spațiu pentru expoziție, numărul participanților la târg a fost mult mai mic decât cel de la Iași. Interesant este că printre cei care au cumpărat din târgul „Produs în Bucovina” a fost chiar soția premierului, iar printre cei care au urcat pe scenă și au susținut demersul organizatorilor s-au numărat președintele Consiliului Județean Cluj, viceprimarul localității, celebrul artist Florin Piersic și șeful executivului județean sucevean, Gheorghe Flutur. „Bucovina este zona care are peste 230 de produse în catalogul de produse naționale și mă refer acum la gastronomie. Ceea ce vedeți astăzi la Cluj-Napoca este oferta gastronomiei originale. Puteți vedea oferta noastră turistică și programul «Crăciun în Bucovina», pe care îl lansăm aici la dumneavoastră și care va demara pe data de 5 decembrie. Vreau să vă spun că acest program va include sărbători cu totul și cu totul speciale și originale. Nu avem nevoie de repetiții sau de firme de catering care să ne ajute. Așteptăm pe toată lumea pe DN 17, cea mai modernă șosea din țară la ora actuală, să vină în Bucovina, să se simtă ca în Rai”, a spus Gheorghe Flutur.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI