Primarul câmpulungean a pierdut sprijinul organizației municipale PNL

Organizația Municipală Câmpulung Moldovenesc a PNL a decis ieri să propună oficial BPT Suceava excluderea din partid a lui Gabriel Șerban > Ieri, primarul de Câmpulung a anunțat că susține PD-L
 

Primarul câmpulungean Gabriel Șerban nu mai are susținerea colegilor din Organizația Municipală a PNL Câmpulung Moldovenesc, după ce și-a anunțat oficial opțiunea pentru PD-L. Organizația Municipală Câmpulung Moldovenesc a PNL a decis, ieri, să propună oficial către BPT Suceava excluderea din partid a primarului câmpulungean Gabriel Constantin Șerban. O decizie definitivă în privința excluderii sale din partid va fi luată în cel mai scurt timp de BPT Suceava. La ședința BPT Suceava din 13 octombrie, primarul Șerban a fost invitat oficial pentru a-și prezenta punctul de vedere și planurile de viitor în calitate de reprezentant al PNL în administrația locală. Discuțiile nu au avut o concluzie clară în legătură cu intențiile de viitor ale primarului câmpulungean, dar i s-a cerut să anunțe în cel mai scurt timp care este poziția sa față de PNL și care sunt intențiile sale politice pentru viitorul apropiat. Potrivit precizărilor purtă-torului de cuvânt al PNL Câm-pulung Moldovenesc, Dumitru Văideanu, primarul Șerban a fost invitat și la ședința BPL Câmpulung derulată joi la ora 10, pentru a prezenta concluziile discuțiilor pe care le-a avut cu forul județean. Primarul Șerban și-a surprins colegii de partid, anunțând cu acest prilej că a optat ferm pentru a susține în viitor PD-L. În consecință, BPL al PNL Câmpu-lung a decis imediat să propună oficial excluderea lui Gabriel Șerban din PNL, ca urmare a noii sale opțiuni politice.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: