Polițistul Marius Zgâianu face performanță în muzică

La finele lunii octombrie, interpretul de muzică populară va primi “Discul de aur”, pentru albumul “Sărbători în Bucovina”, care a fost vândut în peste 12.000 de exemplare.
 

Agentul de poliție Marius Zgâianu a cucerit inimile iubitorilor de folclor și, din acest motiv, “Ana-Sound” l-a premiat cu “Discul de aur”, pentru vânzările înregistrate la albumul “Sărbători în Bucovina”. Interpretul de muzică populară ne-a spus că albumul, care a apărut în iarna lui 2008, fiind reeditat în decembrie 2009, a fost vândut în peste 12.000 de exemplare. Marius Zgâianu va primi mult râvnitul trofeu la finele acestei luni, în cadrul unei emisiuni televizate prezentată de Corina Chiriac. “Premiul acesta este cu atât mai prețios cu cât formații precum Holograf și Iris l-au primit pentru vânzarea unor discuri în doar 10.000 de exemplare. Pentru mine premiul a fost o mare surpriză, pentru că albumul «Sărbători în Bucovina» nu a fost promovat. Discul stă doar o lună de zile în magazin, până trec sărbătorile. Altfel spus, am reușit să-l vindem în 12.000 de exemplare în două luni de zile. Adică în decembrie 2008 și decembrie 2009”, ne-a spus interpretul de muzică populară, care promite că în curând va apărea pe piață și varianta video a albumului „Sărbători în Bucovina”. Artistul are planuri mari pentru viitor. „Deja lucrez la un alt album, ceva cu totul diferit, alt stil față de ce am cântat până acum. Mai am un album imprimat cu lăutarii de la Chișinău, care deocamdată se află la mine acasă în sertar”, ne-a spus Marius Zgâianu. Muzica populară este doar un hobby pentru Marius Zgâianu. Îndrăgitul interpret de muzică populară este de meserie polițist, agent în cadrul Inspectoratului de Poliție Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI