Crucea Roșie și BCR utilează bucătăriile a 73 de familii sinistrate

Crucea Roșie Română, cu sprijinul BCR, distribuie astăzi, către familiile afectate de inundații din județul Suceava, 73 de seturi de bucătărie.
 

Potrivit directorului Filialei “Crucea Roșie” Suceava, Cornel Dediu, pe baza anchetelor sociale, realizate de filiala suceveană, au fost întocmite proiecte de susținere pe termen mediu pentru persoanele afectate de inundații. Astfel, în data de 12 octombrie a.c., 73 de aragazuri, 73 de butelii pentru aragaz și 73 de seturi de vase de bucătărie vor fi distribuite către familiile rămase fără locuință din județ. “Achiziția acestor materiale a fost posibilă datorită donației făcută de Banca Comercială Română, care s-a alăturat apelului Crucii Roșii de ajutorare a victimelor inundațiilor cu o donație de 16.000 de euro”, a declarat Dediu. „Considerăm că la ora actuală, nevoile umanitare de urgență și cele imediate au fost acoperite sau se află în curs de acoperire, prin urmare eforturile noastre în zonă vor fi orientate către sprijinul pe termen mediu și pentru refacere. Mulțumim partenerilor noștri, BCR, pentru susținerea apelului Crucii Roșii Române și pentru solidaritatea manifestată față de victimele acestei catastrofe!”, a declarat directorul general al Crucii Roșii Române, Ioan Silviu Lefter. Atât Crucea Roșie Română, cât și BCR au considerat oportun ca donația să fie utilizată într-un proiect de susținere a familiilor cele mai afectate din zonele inundate cu materiale care să ofere suport până la refacerea locuințelor. Alte 10 seturi de bucătărie vor fi distribuite în județul Neamț.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: