Convenție a Euroregiunii “Prutul de Sus”

Pachete turistice în stil nou

Operatorilor de turism din Euroregiunea “Prutul de Sus” li se va propune să includă în oferte pachete turistice pentru sărbătorile pe stil nou, dar și pentru cele pe stil vechi
 

Participanții la ședința de ieri a Euroregiunii „Prutul de Sus” au convenit să propună operatorilor din turism ca în această iarnă să includă în ofertă și pachete turistice de sărbători, atât „pe stil nou”, cât și „pe stil vechi”, ținând cont că în Ucraina și Republica Moldova Crăciunul se sărbătorește după calendarul Iulian. „Vor trebui pregătite pachete turistice pentru sărbători, atât pe stil vechi cât și pe stil nou. În România, sărbătorile de iarnă sunt pe stil nou, în timp ce în Ucraina și Republica Moldova sunt pe stil vechi”, a declarat președintele Euroregiunii „Prutul de Sus”, Gheorghe Flutur, arătând că în cadrul ședinței au fost abordate mai multe teme economice, printre care și cele privind dezvoltarea turismului în zonă. Euroregiunea “Prutul de Sus” s-a înființat în anul 2000, fiind formată din regiunile ucrainene Cernăuți și Ivano-Frankovsk, raioanele Briceni, Edineț, Fălești, Glodeni, Ocnița, Râșcani, Sângerei și municipiul Bălți din Republica Moldova, precum și județele Suceava și Botoșani. Președinția rotativă a euroregiunii este asigurată, în prezent, de județul Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI