Palme între senatorii de Suceava

PD-L vs. PSD la capitolul trafic de țigări la granițele județului Suceava

Senatorul PD-L de Suceava, Orest Onofrei, i-a solicitat senatorului PSD Gavril Mîrza să facă publice datele pe care le deține despre traficul cu țigări la granița cu Ucraina, pentru că în altfel de condiții acestea ar putea afecta procesul de aderare la Spațiul Schengen a țării noastre.
 

Orest Onofrei a spus că, în ultimii doi ani, senatorul Gavril Mîrza a afirmat de mai multe ori că știe că traficul cu țigări de la frontiera cu Ucraina este patronat de persoane din PD-L, atât din județul Suceava cât și de la centru. Senatorul PD-L a arătat că aceste declarații sunt făcute în contextul în care România se pregătește să adere la Spațiul Schengen, iar securizarea frontierei de Est este o condiție obligatorie. „Gavril Mîrza ar trebui să facă publice numele persoanelor respective, care să fie apoi verificate. În caz contrar, el riscă să fie anchetat ori pentru tăinuire, ori pentru denunț calomnios”, a mai spus Orest Onofrei. Senatorul PD-L a subliniat că în acest caz nu este vorba de o problemă politică locală, ci de o problemă de interes național major. „Asemenea declarații sunt iresponsabile și pun în pericol procesul de aderare la Spațiul Schengen. Nu poți să formulezi acuzații grave cu implicații grave doar de dragul unui capital politic ieftin”, a mai spus Orest Onofrei. Senatorul PSD de Suceava Gavril Mîrza a declarat, vineri, în cadrul Ligii aleșilor locali din PSD Suceava, că “PD-L fură, fură și iar fură” și s-a întrebat cum poate să fie bine în țară când “tata mare al contrabandei cu țigări” e din PD-L. “Tata mare al contrabandei cu țigări este printre cei de la PD-L. Și la nivel județean, aici la Suceava, și la nivel național. Cum vreți să fie bine?”, a spus senatorul PSD, fără a preciza la cine anume face referire.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: