Liga Aleșilor Locali ai PSD Suceava

Suspendarea lui Traian Băsescu, “singura șansă pentru desființarea dictaturii politice instaurate de PD-L”

Aproximativ 700 de membri PSD au participat ieri la Liga Aleșilor Locali din județ, unde s-a votat în unanimitate susținerea demersului de suspendare a președintelui Traian Băsescu și desființarea dictaturii politice instaurate de PD-L.
 

Președintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că PSD trebuie să revină la guvernare pentru ca țara să ia-să din criza economică, socială și morală în care a fost adusă de guvernările de dreapta. El a spus că sub guvernarea Băsescu – Boc s-a ajuns la un genocid social și că lipsa de bani va face ca tot mai mulți români să iasă în stradă. Liderul social-democrat consideră că situația aceasta nu mai poate continua și că PSD trebuie să revină la guvernare pentru că a dovedit că poate scoate țara din criză. „Am mai preluat România într-o situație gravă, tot după o guvernare de dreapta. Avem programe, avem soluții pentru a scoate țara din criză”, a spus Nechifor. El a spus că în același timp guvernarea actuală a instaurat dictatura politică. „Niciodată în istoria României nu a fost o asemenea prigoană politică. Oamenii noștri sunt călcați în picioare și li se refuză un loc de muncă”, a spus Nechifor. Președintele PSD Suceava a arătat că mesajul care trebuie transmis de la Suceava este pentru suspendarea lui Traian Băsescu. „Este singura șansă pentru desființarea dictaturii politice instaurate de PD-L”, a spus Nechifor. El a arătat că PSD trebuie să se organizeze foarte bine pentru a câștiga viitoarele alegeri. „Furtul voturilor a fost legiferat de PD-L în Parlamentul României. La viitoarele alegeri însă nu va mai putea fura, pentru că PSD este preferatul electoratului”, a spus liderul PSD Suceava. El a arătat că „adevărata armată a PSD Suceava” sunt membrii organizației județene și aleșii locali care vor acționa pentru ca social-democrații să câștige alegerile, pentru a prelua guvernarea. „M-am săturat să tot pierdem. Cred că alegerile care vor veni, fie anticipate, locale sau prezidențiale, vor face din PSD partidul câștigător”, a spus Nechifor. El a arătat că, pentru pregătirea alegerilor, până la 1 ianuarie 2011, organizația își va fixa obiectivele politice și candidații în alegeri. „Vreau să știm pe cine ne bazăm și cine candidează din partea PSD”, a spus Nechifor. Prezentă la această întrunire, Rovana Plumb, europarlamentar PSD, a spus că social-democrații trebuie să fie uniți astfel încât regimul anarhofeudal patronat de Traian Băsescu și Emil Boc să fie curmat. Ea a arătat că lipsa absorbției fondurilor europene a fost generată de clientelismul regimului Băsescu – Boc. „Vreau să le spun șefilor PD-L care desenează cu oi pe dealuri să înceteze, pentru că vom veghea de la Bruxelles ca fondurile europene să fie corect absorbite”, a spus Rovana Plumb.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: