Gheorghe Flutur candidează la funcția de președinte al PD-L Suceava

Vicepreședintele PD-L, Gheorghe Flutur, și-a anunțat marți candidatura la funcția de președinte al Organizației Județene Suceava a PD-L.
 

Potrivit acestuia, Biroul Permanent Național al PD-L a avizat, luni, organizarea Colegiului Județean de Coordonare al PD-L Suceava pentru data de 3 octombrie și candidatura sa la funcția de președinte al organizației. „Doresc să continui proiectul de modernizare a județului Suceava. PD-L este formațiunea politică care a dovedit că poate face asta. Va trebui să luptăm și pentru modernizarea clasei politice și pentru un alt fel de luptă politică. Vrem în primul rând să încurajăm liderii locali care au inițiative. Doresc un PD-L al inițiativei, indiferent din ce eșalon vine ea. Categoric nu vom fi de acord cu sistemul mâinii întinse”, a spus Flutur. El a menționat că la această ședință de alegeri, la care vor fi prezenți aproximativ o mie de delegați din organizațiile din județ, este așteptat să participe președintele partidului, Emil Boc, dar și liderii organizațiilor PD-L din județele Moldovei. Totodată, la Colegiul Județean de Coordonare al PD-L Suceava vor fi prezenți mai mulți lideri ai partidului, printre care și unii miniștri, cum ar fi Anca Boagiu, ministrul Transporturilor. Deocamdată, Gheorghe Flutur este singurul candidat pentru această funcție, dar se mai pot depune candidaturi. Alegerile vor avea loc la Casa Culturii din Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: