Bani de la Guvern pentru primării și școli

Guvernul României a alocat fonduri unui număr de 46 de primării din județul Suceava pentru cheltuieli curente și de capital.
 

Președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur a anunțat marți că primăriilor respective li s-au alocat fonduri între 200 și 500 de milioane de lei vechi și că acești bani vor trebui „chivernisiți cu înțelepciune în condițiile actualei crize financiare naționale”. Șeful executivului județean sucevean a mai spus că veștile bune dinspre palatul Victoria nu s-au oprit aici, pentru că s-au aprobat și o serie de fonduri pentru dotarea școlilor din mediul rural cu centrale termice. Este vorba despre un număr de 25 de școli din județ care vor primi bani pentru asemenea investiții, printre acestea Flutur enumerându-le pe cele din Grămești, Zvoriștea, Adâncata sau Poieni-Solca. „Este un semnal că Guvernul nu a rămas insensibil la problemele pe care județul Suceava a arătat că le are și e un rezultat al eforturilor pe care atât noi, cei din conducerea CJ, cât și parlamentarii PD-L le-au făcut la București”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: