Silviu Casandra, campion național la 50 km marș

Sportivul de la CSM Suceava a dedicat reușita fetiței sale Raisa Carina Atletul sucevean Silviu Casandra a câștigat sâmbătă dimineață proba de 50 de kilometri marș din cadrul campionatului național, desfășurată pe Aleea Michael Jackson din Parcul Herăstrău (București).
 

Campion în acest an și în proba de 20 km marș, sportivul legitimat la CSM Suceava a realizat astfel „dubla” și este autorul unui record absolut și anume cucerirea celui de-al 33-lea titlu de campion național obținut în cariera sa. Silviu Casandra a câștigat lejer cursa, trecând linia de sosire cu timpul de 4h:14min:14 sec, ocupantul locului 2, Marius Cocioran de la CSM Reșița sosind după 12 minute și 40 de secunde. „M-am luptat cu timpul și cu kilometrii, așa cum am spus și înainte de cursă. Mă bucur că am realizat această performanță, al 33-lea titlu național, care reprezintă un record absolut pentru România și dedic în mod deosebit acest titlu fetiței mele Raisa Carina, precum și soției Cristina”, a spus Silviu Casandra la câteva minute după coborârea de pe podiumul naționalelor. La startul întrecerii de tineret s-a mai aflat un sportiv de la CSM Suceava, Zaharia Mocuță, antrenat de Silviu Casandra, care după o cursă foarte bună a reușit să cucerească medalia de argint cu timpul de 5h:28min:58sec. Singurul regret al campionului de marș este acela că sucevenii nu au mai avut un sportiv care să intre în cursă, pentru că în urma rezultatelor de sâmbătă Clubul Sportiv Municipal Suceava ar fi câștigat lejer medalia de aur pe echipe, deoarece principalii rivali, cei de la Steaua, au abandonat cursa, iar în aceste condiții cei de la CSM Reșița au fost laureații pe echipe.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: