Salariile și pensiile vor fi…în guvernarea PSD

Iarăși ce au fost, ba mai mult decât atât

Organizația Județeană Suceava a PSD susține că atunci când va reveni la guvernare va îndrepta toate erorile comise de actuala putere, că salariile vor reveni la nivelul pe care îl aveau înainte de tăierea cu 25 %, iar punctul de pensie va fi majorat.
 

Aceste promisiuni au fost făcute joi de conducerea PSD Suceava care arată că PD-L și Guvernul Boc continuă politica de umilire a pensionarilor și apreciază că actuala putere refuză să ia măsuri favorabile populației invocând deficitul bugetar, dar că în spatele datelor macroeconomice guvernul își ascunde de fapt incompetența. „Punctul de pensie poate fi majorat dacă guvernul adoptă măsuri de sprijinire a economiei și de creare a locurilor de muncă. De asemenea, pensionarilor li se poate asigura un nivel de trai decent dacă guvernul ar fi eficient în combaterea evaziunii și a muncii la negru”, susține liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor. Social-democrații suceveni cred că în loc să caute soluții pentru a spori resursele bugetare, guvernul alege varianta cea mai simplă, dar și cea mai dureroasă pentru populație și anume taie din cheltuieli, dar nu din cele pentru achiziții, de la clientela politică, ci de la pensii și salarii. „Ca și în alte situații, votul pentru legea pensiilor a fost fraudat. De fiecare dată când opoziția părăsește plenul și este evident că nu există parlamentari suficienți pentru a asigura cvorumul, sistemul electronic de vot se defectează. Așa s-a întâmplat și ieri(miercuri n.r.), iar Roberta Anastase a scos din burtă cvorumul și majoritatea necesară adoptării legii”, mai declară parlamentarul sucevean. „Atunci când va prelua guvernarea, PSD va îndrepta toate erorile comise de actuala putere. Salariile vor reveni la nivelul pe care îl aveau înainte de tăierea cu 25%, iar punctul de pensie va fi majorat”, a ținut să-și întărească spusele Cătălin Nechifor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI