Iată că se poate !

Probabil că cei care nu sunt în situația de a încasa drepturi de autor sau din activități desfășurate în baza contractelor/convențiilor (iar în ce mă privește bănuiesc că cei din a doua categorie, subsumată lesne, la modul declarativ, primeia, din interese ușor de deslușit, sunt și mult mai mulți, și mult mai bine plătiți) au trecut cu ușurință peste știrea locală care spunea că CJP și AJOFM Suceava s-au înțeles cu privire la preluarea declarațiilor și la încasarea în comun a contribuțiilor.
 

L.D. CLEMENT

Însă iată că această situație este un exemplu cât se poate de limpede că emiterea și aplicarea ordonanței de urgență în cauză n-au fost realizate doar… de urgență, ci și heirupist, fără prea mare bătaie de cap pentru iluminații de sus care, cum și cu alte ocazii se întâmplă, au lăsat ca bătaia de cap să fie atribuită doar celor de jos, care, de altfel, îi și plătesc. Din păcate, pentru a se ajunge la o benefică (dar târzie) înțelegere și adaptare a situației, a trebuit să existe nervi, cozi, derută, sminteală. Când toate se puteau cumpăni de la început, cu bunăvoință așa încât contribuabilul să fie cât mai mulțumit. Fiindcă oricât de mărunt ar fi, el este cel care oferă mai întâi, el dă, el plătește, el este, până la urmă – translând o vorbă care nicidecum nu se mai potrivește în ruralul contemporan –, talpa țării!

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI