PSD trage un semnal de alarmă

Vești sumbre din Colegiul nr. 5 Fălticeni: 10 dintre cele 11 primării care sunt conduse de primari PSD sunt pe cale de a-și suspenda activitatea din rațiuni financiare.
 

Deputatul PSD Ioan Stan, care a fost ales pe colegiul respectiv, a declarat, joi, că mai multe primării din județ vor fi obligate ca din octombrie „să își tragă obloanele” pentru că nu mai au bani pentru funcționare și că este foarte posibil ca în incintă să rămâne doar ofițerul stării civile care să înregistreze decesele. Ioan Stan a spus, într-o conferință de presă, că doar în colegiul său electoral din zona Fălticeni, un număr de 10 primării cu primari PSD rămân fără fonduri din octombrie, după ce li se rectifică, în minus, alocările bugetare. „În octombrie vor trage obloanele. Primăriile nu au bani pentru salarii, iluminatul public deja e oprit, nu sunt bani pentru lemne de foc pentru școli și nici pentru însoțitorii persoanelor cu handicap. O belea nouă este că s-au închis școli și primăriile trebuie să asigure și transportul elevilor și nu au bani”, a ținut să precizeze parlamentarul sucevean. Ioan Stan a mai spus că situația ar putea fi soluționată dacă ANAF va stopa rectificarea în minus a bugetelor acestor localități. El a arătat că situația din colegiul său unde zece primării pot intra în faliment se regăsește la nivelul întregului județ, majoritatea localităților afectate având primari PSD.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI