Primele „troițe” la intrările în Suceava

Până la jumătatea lui octombrie

Primăria Suceava a dat în lucru primele 4 indicatoare care vor fi amplasate pe drumurile naționale și europene, la intrările în municipiul Suceava. Este vorba despre cele dinspre Fălticeni, Gura Humorului, Rădăuți și Botoșani, în prezent lucrându-se la fundații.
 

Câștigătorul licitației de execuție este o firmă humoreană; restul amenajărilor de semnalizare urmează a fi construite în anul 2011. În total vor fi 8 indicatoare de „tip troiță”, amplasate pe fundație de beton și ridicate pe structură de lemn de rășinoase cu nuanță verde-brun. Licitația pentru un singur obiectiv a pornit de la 45.600 de lei, primarul Ion Lungu susținând că, după competiția între firmele participante, oferta adjudecată este una mai mică. „Chiar dacă la prima vedere suma pare mare, vrem să facem niște indicatoare reprezentative pentru intrarea în municipiu, acestea fiind o carte de vizită, precum și prima impresie pe care și-o face cineva care vine în oraș”, declară edilul-șef. Indicatoarele, conținând denumirea și stema municipiului, precum și alte simboluri locale, urmează a străjui intrările dinspre Fălticeni, Gura Humorului, Rădăuți, Dorohoi, Botoșani, Bosanci, Moara și Mitocu Dragomirnei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI