După ce a fost lămurit „de sus”

Dr. Abiței revine la funcția de director adjunct la DSP

Dr. Ludovic Abiței a renunțat la ideea demisiei din postul de director adjunct la Direcția de Sănătate Publică Suceava, fiind lămurit să rămână în instituție de superiorii săi din minister, dar a declarat că „rămâne valabil tot ce am spus”, atunci când și-a motivat demisia (vezi ediția „Crai nou” de sâmbătă – n.n.).
 

„În urma unor discuții cu dr. Irimie am zis să rămân totuși o mână dreaptă a directorului executiv, să nu las direcția. Se punea problema să vină cineva din afară, ceea ce ar fi fost dificil pentru instituție, dar rămâne valabil tot ce am spus”, a declarat ieri dr. Abiței. După ce dr. Ingrid Kruc Irimescu a fost numită în funcția de director executiv la Direcția de Sănătate Publică Suceava, dr. Ludovic Abiței, care până atunci deținea, cu delegație, numit de minister, atribuțiile de director executiv și director adjunct, totodată, ar fi trebuit să preia, din nou, atribuțiile de director adjunct, numai că vinerea trecută și-a dat demisia. El a considerat că a fost „discreditat”, fiind coborât „cu o treaptă mai jos”, mai ales că nici nu i s-a cerut părerea.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI