Candidații admiși vor începe școala pe 13 septembrie

Cei mai mulți candidați admiși sunt din județul nostru > Cel mai mare punctaj de admitere a fost obținut tot de un sucevean
 

În urma concursului de admitere au fost declarați admiși la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni 132 de băieți, 13 fete și 4 băieți de etnie romă. Cei 846 de candidați care au promovat probele eliminatorii au participat, marți, la cea de-a doua etapă a concursului de admitere: proba de verificare a cunoștințelor. Așa cum ne-a informat purtătorul de cuvânt al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi, lt. Irina Ipate, locurile scoase la concurs au fost ocupate de 13 fete, 136 de băieți din care 4 băieți de etnie romă. Cei mai mulți sunt din județele: Suceava (24), Botoșani (12), Bistrița-Năsăud și Vrancea (câte 10). Candidatele admise sunt din județele Suceava, Bistrița-Năsăud, Bacău, Iași, Vrancea, Gorj, Giurgiu, Mureș, Mehedinți și Prahova. Media de vârstă a elevilor din acest an este de 21 de ani, o treime dintre elevi având vârsta de 19 ani. Cel mai mare punctaj l-a obținut un candidat din Suceava, 87 de puncte din 90 posibile. Ultimul punctaj a fost de 61 de puncte, departajarea efectuându-se în funcție de media generală obținută la examenul de bacalaureat. Locurile pentru candidații de etnie romă au fost ocupate de 4 băieți din Vaslui, Brăila și Bacău, care au obținut între 42 și 54 de puncte. Rezultatele finale sunt afișate și pe site-ul școlii www.jandarmeriafalticeni.ro. Elevii jandarmi sunt așteptați la sediul școlii pe 11 septembrie a.c., până la ora 14, în vederea pregătirii pentru începerea cursurilor, ce va avea loc luni, 13 septembrie a.c.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: