Colaborarea dintre PNL și PSD

Uniți doar la votarea moțiunii

Liderul sucevean al PNL consideră că nu poate exista „prietenie” cu PSD și cu PD-L > PNL Suceava este gata să primească și anumiți membri ai PD-L
 

Dacă la nivel național PNL va colabora cu PSD în cadrul grupurilor parlamentare, unde vor vota împreună moțiunea de cenzură, la nivel local colaborarea va fi doar una punctuală, pentru interesul cetățenilor, a declarat ieri liderul PNL Suceava, Ștefan Alexandru Băișanu. „Nu trebuie să uităm cine este PSD, ce a făcut PSD în perioada anterioară. Nu poate exista o prietenie cu acești oameni cu aceleași metehne ca în trecut”, a subliniat președintele liberalilor suceveni. Potrivit acestuia, PSD dar și PD-L provin din același filon al FSN, sunt tributare statului asistențial, cu funcție de „pomanagiu”, și au lăsat în urma guvernărilor în care s-au implicat „urme ale incompetenței”. Băișanu a spus că și PSD și PD-L sunt tributare clientelei politice care poate fi alimentată doar din buzunarul cetățeanului. „Cele două partide nu doresc schimbarea acestui tip de stat”, susține liderul PNL Suceava. El a mai precizat că PNL Suceava va primi în partid membri ai PD-L care sunt de dreapta, dar că vor fi și persoane neagreate, dintre cele care au plecat din PNL și au adus grave prejudicii organizației liberale. „Nu vom primi angro membri de la PD-L”, a menționat Băișanu, care a recunoscut că a discutat cu mai mulți membri ai PD-L care și-au exprimat intenția de a intra în PNL.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI