Onofrei și Pardău – reconfirmați în funcții

Prim-vicepreședintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, a fost reconfirmat, miercuri, la debutul noii sesiuni parlamentare, în funcția de secretar al Biroului Permanent al Senatului.
 

Grupul parlamentar PD-L din Senat a votat, miercuri, pentru desemnarea senatorilor PD-L în funcțiile din grup și în cele din Biroul Permanent al acestei camere a Parlamentului. În urma votului, Orest Onofrei a fost reconfirmat în funcția de secretar al Biroului Permanent al Senatului. Onofrei ocupă această funcție de la începutul actualei legislaturi. Funcțiile deținute în Biroul Permanent din cele două camere, mai puțin cea de președinte, sunt supuse votului la începutul fiecărei sesiuni parlamentare. Orest Onofrei, prim-vicepreședinte al PD-L Suceava, a fost ales senator PD-L de Suceava în urma alegerilor parlamentare din toamna anului 2008. *** Și deputatul PD-L de Suceava Dumitru Pardău, prim-vicepreședinte al PD-L Suceava, a fost revalidat, miercuri, în funcția de secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților. La ședința grupului parlamentar PD-L din Camera Deputaților, pentru desemnarea reprezentanților partidului în Biroul Permanent al acestei camere a Parlamentului, deputatul Pardău a fost reconfirmat de colegi în funcția de secretar. Dumitru Pardău deține funcția de secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților de la debutul actualei legislaturi, el fiind reconfirmat în funcție la debutul fiecărei sesiuni parlamentare.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: