Bogdan Pralea, convocat la naționala României

Portarul Universității Suceava, Bogdan Pralea a intrat în vederile antrenorului naționalei de seniori a României, Vasile Stângă, după evoluțiile bune din sezonul precedent al Ligii Naționale.
 

La începutul acestei săptămâni, apărătorul buturilor echipei CS Universitatea Suceava a primit la sediul clubului confirmarea oficială a convocării la lotul național al României, urmând să plece pe 13 septembrie la Izvorani, acolo unde are loc reunirea. Pralea va pleca apoi în Belarus, unde echipa condusă de Vasile Stângă va disputa două meciuri de verificare în compania țării gazdă în perioada 17 – 20 septembrie. La cei 32 de ani pe care i-a împlinit în iunie, Bogdan Pralea este la prima convocare la națională, selecție care l-a surprins pe portarul universitar. “Nu mă așteptam la o convocare la națională și de aceea mi se pare un lucru deosebit ce mi s-a întâmplat și sper ca această selecție să se concretizeze pentru mine prin evoluții foarte bune, atât la echipa României, cât și la cea a Universității. Fără îndoială, un merit important îl au și colegii de echipă, fără ajutorul cărora nu te poți remarca în teren”, a declarat Bogdan Pralea. Referitor la convocarea lui Pralea la națională, antrenorul Leonard Bibirig, cel ce a stat 10 ani la echipa României, din care 4 a fost căpitan, este de părere că s-a demonstrat încă o dată că nu contează vârsta jucătorului, randamentul pe care îl are în teren putând să-i aducă o astfel de selecție. Leonard Bibirig a mai adăugat că se bucură pentru convocarea lui Bogdan Pralea, care este o confirmare a evoluțiilor foarte bune din campionatul trecut.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: