Raport oficial:

Lipsa fondurilor a stopat reabilitarea DN 17 la 90%

Din lipsă de fonduri, reabilitarea DN 17 este executată în proporție de 90%, deși Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc avea ca termen de finalizare a lucrării intitulate ”Reabilitare etapa a IV-a D.N. 17” luna iunie 2010.
 

Potrivit unui raport al Prefecturii Suceava, până la sfârșitul lunii iunie, din numărul total de 640 acțiuni, au fost realizate 153, care au avut termen scadent în această perioadă, au fost monitorizate progresele pentru alte 271 acțiuni cu caracter permanent, iar 212 acțiuni se aflau în curs de realizare, având termen de finalizare trimestrele următoare. În raport se precizează că în trimestrul al doilea nu au fost realizate 4 acțiuni cu termen scadent, printre care nefinalizarea lucrărilor de reabilitare a DN 17. Astfel, Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc avea ca termen de finalizare a lucrării ”Reabilitare etapa a IV-a D.N. 17” luna iunie 2010, iar lucrarea a fost realizată numai în proporție de 90%, din lipsa fondurilor. Totodată, Festivalul folcloric școlar „Flori de Măr”, cu termen de realizare 1 iunie 2010, inițiat de Uniunea Polonezilor din România și de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, nu a avut loc din lipsa fondurilor necesare. Sursa citată menționează că Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava nu a realizat campania sectorială privind instruirea angajatorilor și a lucrătorilor desemnați asupra noilor prevederi legale privind regimul explozivilor și al obiectelor pirotehnice, pentru că nu a fost dispusă de Inspecția Muncii, și nici evaluarea îndeplinirii obiectivelor din planul de acțiune privind incluziunea socială a tinerilor care au părăsit centrele de plasament, acțiune care, la fel ca precedenta, nu a fost dispusă prin ordin al ministrului. Planul de acțiuni pe anul 2010 în județul Suceava conține obiective și acțiuni corelate cu cele cuprinse în Programul de Guvernare 2009 – 2012; el este structurat pe 26 de capitole și cuprinde 202 obiective, iar evaluarea s-a efectuat pe fiecare din cele 640 acțiuni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: