Chemare la pace

Secretarul general al organizației județene a PD-L, deputatul Ioan Balan, îi invită pe liderii opoziției, dar și pe colegii săi de partid la un dialog constructiv și le solicită să lase deoparte interesele personale și de grup, chiar dacă este afectată într-un fel sau altul viața personală a fraților și rudelor unora dintre ei care lucrează în sistemul bugetar.
 

„Ca simplu cetățean care astăzi se informează din mass-media locală văd în aceste zile o acutizare a atacurilor politice atât din partea puterii, cât și din partea opoziției. Se transmit mesaje cu jumătate de gură, se transmite faptul că unii știu ceva despre ceilalți, dar nu spun acum, ci la timpul potrivit, unii spun «lăsați că avem și noi dovezi despre ce ați făcut când ați fost voi la putere», a arătat Balan, care a lansat un apel către întreaga clasă politică în vederea folosirii unui limbaj civilizat și a unor mesaje corecte și normale pentru a nu duce în derizoriu actul politic și administrativ. „Atragem atenția spre lucruri mărunte, iar lucrurile importante, de esență, fundamentale ne scapă”, a subliniat deputatul PD-L. „Ca om politic, vreau să constat lipsa subiectelor reale pe de o parte, iar pe de alta dorința de a ieși cu titluri de primă pagină. Cred că din acest joc pot pierde și unii, și ceilalți. Sub nicio formă nu se realizează punctaje. Tot acest joc contribuie la decredibilizarea politicienilor, a partidelor și eu îi invit atât pe liderii de opoziție, cât și pe colegii mei de partid, în aceste momente destul de grele pentru populație, la un dialog constructiv”, a declarat deputatul PD-L de Suceava, care le-a transmis politicienilor „să nu coborâm mai jos decât este percepția față de politician, pentru că aproape nu mai e loc”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: