În transportul județean de călători

Piraterie și evaziune

O informare privind eficientizarea activității și combaterea pirateriei din transportul public județean de persoane va ajunge pe masa consilierilor la proxima întrunire a membrilor deliberativului județean.
 

Așa asigură președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, care se declară nemulțumit de activitatea operatorilor în cauză. Compartimentul de transport public județean al executivului, Autoritatea Rutieră Română și Direcția Generală a Finanțelor Publice au întreprins mai multe acțiuni de disciplinare, însă pirateria continuă să dea bătăi de cap autorităților. „Noi avem controale periodice pentru a-i disciplina și a-i aduce la normalitate pe acești transportatori. Nu suntem mulțumiți de ceea ce se întâmplă, de aceea vom face o analiză și vom urmări disciplinarea și combaterea evaziunii și pirateriei în trafic”, subliniază șeful administrației județene. Intervenția lui Gheorghe Flutur vine pe fondul interpelării consilierului județean PSD Mihai Grozavu, care a semnalat lipsa orarului pentru mașinile care fac curse în județ, precum și lipsa plăcuțelor indicatoare cu stațiile pentru îmbarcarea-debarcarea călătorilor. La rându-i, vicepreședintele Consiliului Județean Daniel Cadariu reliefează că programul județean de transport de persoane a fost stabilit în 2008, pentru un interval de 3 ani, iar orice modificare se poate face la propunerea primăriei și în funcție de necesitățile comunității locale. „Există un orar stabilit pentru traseele din județ, iar de fiecare dată când am primit sesizări, am procedat la verificări”, explică Daniel Cadariu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: