Nu se gândește la remaniere

Ministrul educației, Daniel Funeriu, a declarat că se concentrează mai mult pe ceea ce are de făcut la minister și nu se gândește foarte mult la faptul că ar putea fi înlocuit.
 

Întrebat, în conferința de presă organizată la Gura Humo-rului, dacă se consideră remaniabil, Funeriu a spus că orice ministru, din orice țară, este remaniabil din prima sa zi de mandat. „Eu mă concentrez pe ceea ce am de făcut”, a spus Funeriu, adăugând că s-a concentrat mai mult pe organizarea sistemului. Ministrul a subliniat că finalul de an școlar, într-un climat social destul de tensionat, a fost organizat ireproșabil de către minister și mai ales de către inspectorii școlari generali, cărora le-a mulțumit, dar și profesorilor care, într-o perioadă foarte dificilă precum cea prin care trece România, au înțeles să se strângă în jurul elevilor. „Din punctul meu de vedere, sfârșitul de an școlar a fost organizat ireproșabil, am luat măsuri ca începutul de an școlar să fie unul dintre cele mai bune începuturi de an școlar din România de după 1989”, a spus ministrul educației.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: