„Ca într-o alianță constituită natural”

PNL alături de PD-L

Senatorul PD-L Orest Onofrei consideră că un program guvernamental elaborat de PD-L și PNL ar putea fi adoptat fără probleme de Parlament
 

PNL poate contribui alături de PD-L la elaborarea unui program guvernamental viguros pentru ieșirea din criză, este de părere senatorul PD-L de Suceava Orest Onofrei, după ce, în cadrul ședinței extraordinare de marți a Senatului, a constatat că liberalii au votat alături de PD-L mai multe proiecte de legi înainte de Guvern, inclusiv Legea ANI. „Modul în care s-a desfășurat ședința și votul exprimat de parlamentarii PNL și PD-L părea firesc, ca într-o alianță constituită natural”, a spus Onofrei. El a apreciat că un program guvernamental elaborat de PD-L și PNL ar putea fi adoptat fără niciun fel de probleme în Parlament. „Aceasta ar contribui să aducă un lucru nou, de care are nevoie acum Executivul, și anume încrederea, cu atât mai mult că astăzi, în aproape toată Europa, cei care au gestionat această perioadă de criză, având și rezultate pozitive, au fost guverne de dreapta”, a mai spus senatorul PD-L. În opinia sa, o asemenea colaborare ar rezolva, pe termen scurt, problema instalării unui nou guvern și nu o remaniere, iar pe termen lung, o guvernare de dreapta cel puțin pe încă 6 ani. „Consider că PD-L trebuie să-și revizuiască politica de alianțe și să reînnoiască oferta către PNL, gândindu-se și la ce garanții serioase poate oferi liberalilor astfel încât acest proiect să prindă contur”, a conchis Orest Onofrei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: