Gheorghe Flutur:

“Îmi vine să-i strâng de gât pe câștigătorii licitației !”

Pe parcursul zilei de miercuri, șeful executivului județean, Gheorghe Flutur, a ținut să facă o vizită de lucru neanunțată pe șantierul în care s-a transformat DJ 175 Vatra Dornei – Bilbor.
 

Președintele Consiliului Județean a dorit să vadă la fața locului cum decurge activitatea la propriu și nu mică i-a fost surpriza când a văzut că muncitorii, și așa puțini la număr, mai mult dormeau la orice colțișor cu umbră decât să se chinuie să respecte termenele impuse de contractele de execuție semnate de societățile câștigătoare a licitației de execuție a drumului. Conform documentației încheiate, la transformarea DJ 175 dintr-un drum aproape forestier în principală legătură rutieră cu vestul țării participă trei societăți sucevene – ConBucovina, Cominco și Eurostrade, dar niciuna nu și-a îndeplinit atribuțiile. Prinși pe nepregătite, diriginții de șantier au dat din umeri când au fost nevoiți să răspundă la întrebările adresate de șeful CJ Suceava, scuzele fiind mai mult decât penibile. Gheorghe Flutur s-a arătat total dezamăgit de situația în care se află lucrările și de comportamentul angajaților societăților de construcții. “Trebuie să vă spun că astăzi (n.r., 18 august) mă declar total nemulțumit de constructori, pentru că nu pot admite o întârziere atât de mare. Lumea se plânge în întreaga țară că nu are de lucru și aici avem trei companii din Suceava care, în loc să se bucure că au de lucru, au întârziat nepermis de mult. Vor trebui să lucreze și sâmbăta, și noaptea, pentru că la începutul lunii octombrie drumul trebuie să fie gata”, a declarat la fața locului Gheorghe Flutur. Proiectul de realizare a drumului finanțat prin fonduri europene se ridică la peste 9 milioane de euro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: