În cazul multor primării sucevene

Forceps pentru „nașterea” noilor organigrame

Potrivit termenului-limită impus de Executiv, primăriile ar fi trebuit să trimită, la Agenția Națională a Funcționarilor Publici, până în data de 16 august, noile organigrame aprobate.
 

La nivelul județului însă, potrivit unei centralizări făcute de Prefectura Suceava, un număr de șapte localități, printre care orașele Siret și Vicovu de Sus, nu au adoptat proiectele de hotărâre privind rectificarea bugetului în baza noilor organigrame, dar, la fel ca în alte 17 localități sucevene, aceste proiecte de HCL urmează să fie puse în discuție până la sfârșitul lunii august. Totodată, Prefectura Suceava a constatat că șapte comune – Baia, Ciocănești, Grămești, Mitocu Dragomirnei, Satu Mare, Vicovu de Jos și Voitinel – nu au aprobat noile organigrame. În cazul comunei Ciocănești, consilierii locali au respins prin vot noua organigramă și statul de funcții, Prefectura solicitând revocarea de urgență a acestei hotărâri. La Grămești, hotărârea privind modificarea organigramei urmează să fie pusă în discuție până la sfârșitul lunii august, întrucât nu a fost respectată procedura prevăzută de lege.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: