Sute de gospodării din Moara și Măzănăiești, debranșate, două luni, de la alimentarea cu apă

> În această perioadă este înlocuită magistrala de 26 km care transportă apa din sursa Berchișești în municipiul Suceava Sute de consumatori din Moara, Liteni, Moara-Carp, Măzănăiești, precum și un abator din Măzănăiești nu vor mai beneficia, timp de cel mult două luni, de apă rece curentă.
 

Aceasta din cauza intervențiilor ISPA la magistrala nr. 1 de aducțiune a apei din stația de captare Berchișești, care alimentează municipiul Suceava, pe traseul în lungime de 24 km fiind branșați și consumatori din localitățile amintite. Potrivit reprezentantului beneficiarului final al lucrărilor, societatea comercială ACET Suceava, legarea acestora la magistrala a doua este imposibilă, provizoratul presupunând spargerea carosabilului și amenajarea a zeci de bretele de traversare a drumului județean din zonă. „Vom funcționa doar pe firul al doilea, interval în care, o lună sau două, cei de la TMUCB vor lucra la înlocuirea primei conducte. Provizorat nu se poate face, pentru că este vorba despre traversarea unui drum județean, iar bretele nu sunt recomandate”, declară directorul adjunct al ACET, Mircea Onofriciuc. Dl Onofriciuc mai subliniază că toți consumatorii aflați în această zonă vor fi notificați, între beneficiarii în cauză și ACET existând contracte de furnizare a serviciului, însă fără ca documentele respective să prevadă și obligația referitoare la asigurarea continuității.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: