“Mă bate bărbatul după ce-l îmbată vecina !”

Iată una dintre reclamațiile penibile primite de Protecția Consumatorilor Suceava > Alții au reclamat acestei instituții despre un mort îmbălsămat de „personal necalificat”, că în vecini funcționează un bordel pe care îl frecventează și soțul sau că pe aragaz apare, ca prin minune, mâncare pregătită de cine știe cine
 

Printre cele aproximativ 600 de sesizări înregistrate anul acesta de Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor, la această instituție au venit și reclamații doar hilare, însă de băgat totuși în seamă, dar altele penibile și ciudate, care nici măcar nu pot fi înregistrate. Din reclamațiile considerate justificate ar fi cea a unui sucevean care a cumpărat de la un pet shop un cățel care nu avea vaccinurile făcute la zi. În carnetul de sănătate al patrupedului era trecută data vaccinării, 15 iunie, reclamantul cumpărând câinele pe 26. Omul a luat vaccinul, l-a administrat cățelului cu ajutorul unui veterinar, dar a reușit prin CJPC să recupereze de la vânzător contravaloarea vaccinului cumpărat pe banii lui. Un altul a reclamat că firma cu care contractase construirea unui loc de veci de două persoane i-a făcut unul cu trei locuri. Reclamația s-a dovedit întemeiată, dar nu avem informații cum a fost remediată problema… Au apărut la CJPC și sesizări care greu pot fi luate drept judecățile unor oameni întregi la minte. Aflăm că și acestea sunt primite cu politețe de către inspectori, dar nu sunt înregistrate, din motive lesne de înțeles. Greu de verificat și… departe de competențele inspectorilor ar fi, de exemplu, reclamația unui sucevean care a făcut cunoscut că în apartamentul de alături locuiesc sataniști. O doamnă s-a simțit lezată în drepturile ei de consumator și a reclamat că într-un apartament vecin funcționează un bordel, dar și că bărbatul ei îl frecventează. Altă doamnă are ceva cu o vecină, care cică îi dă de băut soțului ei și-l îmbată, după care acesta vine acasă și o bate măr. O persoană care locuiește singură a sesizat că găsește pe aragaz mâncare gătită de… o persoană necunoscută(!), dar și că-i dispar ouăle din cuibar. Să fi fost vorba, oare, de una și aceeași persoană, ori bucătarul va fi fiind cineva, iar hoțul de ouă altcineva? Un sucevean s-a arătat nemulțumit de serviciile de spălare, îmbălsămare și îmbrăcare a morților care, spune el, au fost prestate de „personal necalificat”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: