AESv dă startul școlilor de vară pentru dascăli și copiii

Asociația Educatorilor Suceava (AESv) desfășoară, începând de luni, Școala de vară pentru adulți, care își propune o serie de activități formative și creative pentru dascăli, sub genericul „De la proiectul personal la proiectul european”, ne-a informat președintele AESv, psiholog Maria Pavelescu.
 

Școala de vară pentru cadre didactice se va deschide oficial luni, la ora 9, la sediul Liceului cu Program Sportiv din Suceava – unde se vor desfășura, de altfel, toate activitățile – și va dura până pe 20 august. Potrivit Mariei Pavelescu, dascălii vor participa la cursuri cu temele „Educația părinților”, „Sportul pentru Toți”, „Educația interculturală”, „Tehnici de lucru pentru elevii cu cerințe educative speciale”, acestea din urmă fiind susținute de formatori americani de la Peace Corps România. Totodată, vor fi cursuri în cadrul Proiectului Bella, inițiat de organizația WOCAD Suedia. „Proiectul își propune educație pentru tinerele fete în vederea prevenirii consumului de substanțe nocive. În cadrul lui a avut loc o activitate de formare de formatori, în luna iunie, la Gura Humorului, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Poliție”, ne-a precizat președintele AESv. Școala pentru adulți va mai cuprinde și discuții pe marginea unor proiecte naționale și internaționale, precum și activități-surpriză. Școala de vară pentru juniori va începe pe 23 august și va avea tema „Dezvoltare personală prin sport”. Activitățile vor avea loc la LPS, Aeroportul Salcea, Iulius Mall, Stadionul Areni și vor cuprinde întreceri sportive, jocuri, karaoke, activități practice la desen, limba engleză, tehnici de comunicare, precum și surprize cu premii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: