Columbeanca, trei zile printre țigani, la Verești

Monica Columbeanu a stat trei zile printre romii din satul Hancea, comuna Verești, și n-a făcut-o în ideea vreunui proiect european de integrare a acestei comunități, ci pe bani buni.
 

Publicația mondenă Click! spune despre consoarta lui Irinel că ar fi acceptat această provocare contra sumei de 3000 de euro, filmând pentru show-ul “Șatra”, televizat pe Kanal D. Monica s-a îmbrăcat țigănește, și-a împletit părul în două cozi și și-a prins chiar bani în ele, a tras frumușel broboadă înflorată legată la spate după modelul vereștencelor ceva mai oacheșe; iar unele, la fel de frumoase ca și ea. Dacă vedeta a stat sau nu la cort, împărțind frățește mămăliga țiganilor din Verești, încă nu știm (tot mai rar se mai găsesc corturi în comunitățile de țigani!), dar e sigur că ea a apărut în comunitatea de romi din Hancea, împreună cu echipa televiziunii care a angajat-o, de luni, și că ieri a fost ultima zi de filmare. Și mai știm că Monica Columbeanu a fost primită cu brațele deschise de țiganii din Hancea care au recunoscut-o imediat pe vedetă și că ea n-ar fi stat tot timpul, adică 3 zile cap-coadă, în șatră la Verești, ci doar pe durata filmărilor care s-au desfășurat și ziua în amiaza mare, dar și la lumina focului, seara târziu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: